Stem vanaf 26 september op jouw favoriete VIVA-400 vrouw

Helaas, je kan jezelf of een andere potentiele VIVA-400 vrouw niet meer opgeven! As we speak zijn we druk bezig met het samenstellen van de lijst der lijsten. Houd viva400.nl in de gaten want op 26 september maken wij de VIVA400 van 2017 bekend en kun je stemmen op jouw favoriet!

CATEGORIEEN

Al tien jaar aan de top
De VIVA400-awards worden uitgereikt binnen vijf categorieën: Creatieven, Knappe Koppen, Wereldverbeteraars, Krachtpatsers en Zakenwonders. Daarnaast is er een publieksprijs zodat jij, naast de vijf awards die onze jury per categorie uitreikt, ook zelf kunt stemmen op de meest inspirerende VIVA400-vrouw van 2017.

Wie is de VIVA400-vrouw?

De VIVA400-vrouw is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte. Daarom verdient zij een plek in de lijst der lijsten: de VIVA400.