Helaas, er kan niet meer worden gestemd!

Het blijft nog even spannend. Op donderdagavond 23 november maken wij de VIVA400 winnaressen bekend in de categorieën Creatieven, Knappe Koppen, Krachtpatsers, Wereldverbeteraars en Zakenwonders tijdens de VIVA400 Awards. Ook worden de awards aan de publiekswinnaar van 2017 en de allereerste VIVA400 Visionista’s award uitgereikt.

CATEGORIEEN

Al tien jaar aan de top
De VIVA400-awards worden uitgereikt binnen vijf categorieën: Creatieven, Knappe Koppen, Wereldverbeteraars, Krachtpatsers en Zakenwonders. Daarnaast is er een publieksprijs zodat jij, naast de vijf awards die onze jury per categorie uitreikt, ook zelf kunt stemmen op de meest inspirerende VIVA400-vrouw van 2017.

Wie is de VIVA400-vrouw?

De VIVA400-vrouw is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte. Daarom verdient zij een plek in de lijst der lijsten: de VIVA400.